следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Kulirplast 1.8 premium
 
 
 
 

JUBIZOL Kulirplast 1.8 premium

 

Декоративен измазнет малтер со обоен мермерен гранулат

Jubizol Kulirplast 1.8 premium е приподен мермерен гранулат, обоен со иновативна технологија за бои со UV постојани погменти, кој му дава одлична отпорност на атмосферски влијанија и висока водоодбивност. Kulirplast 1.8 Premium е наменет за декоративна заштита на сите видови фино обработени внатрешни и надворешни површини, а посебно цоклиња. .

Својства

  • зголемена заштита од UV зрачење;
  • рамномерен зрнест изглед;
  • висока водоодбивност, цврстина;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • долготрајна отпорност од заразување со ѕидни алги и мувла.