следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Finish S 1.0
 
 
 
 

JUBIZOL Finish S 1.0

 

Декоративен малтер за обработка на шпалетни

Силоксанизираниот декоративен малтер JUBIZOL Finish S 1.0 е наменет за декоративна заштита на шпалетни површини, украсни рабови на отвори на прозорци и врати, вградени ормарчина за инсталции и други отвори на фасадата. Со него може да се обработат и аглите и рабовите на објектите или да се употреби за изработка на декоративни појаси. За нанесениот малтер е карактеристична еднаква зрнета површина.

Својства
  • производот е прилагоден за полесна обработка на шпалетните;
  • овозможува добро прифаќање на заштитните ленти (на сува површина на малтерот);
  • мала апсорпција на вода;
  • висока пареопропусност;
  • висока цврстина;
  • добра отпорност на атмосферски влијанија;
  • долготрајна отпорност од ѕидни алги и мувла;
  • постојаност во секакви климатски услови;
  • добро се прифаќа на сите фино рапави градежни површини.