следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
JUBIZOL Decor glitter
 
 
 
 

JUBIZOL Decor glitter

 

Стаклени зрна со рефлектирачки блескав ефект

ТОП ИЗБОР за достигнување на блескав декоративен ефект на фасади и други надворешни површини.

Својства

  • Траен и постојан ефект (одлична отпорност на временски влијанија)
  • Соодветен за темни и светли подлоги
  • Ефектот е видлив на сонце или вештачко светло
  • Ефектот е дискретен и во исто време посебен
  • Природен изглед на блесок

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Можност за оригинална и индивидуална слика на објектот
  • Трајност на декоративниот ефект
  • Амбиентално решение на надворешните површини
  • Едноставна изведба – машинско нанесување на завршен слој
  • Универзален производ кој може да се нанесува на мокар филм од повеќе завршни слоеви