следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
HYDROSOL Decor base
 
 
 
 

HYDROSOL Decor base

 

Декоративна водоодбивна маса

ТОП ИЗБОР за декоративна заштита на вертикални површини оптоварени со вода и влага (кујни, купатила, визби)

Својства

  • Потполна водоотпорност
  • Можност за нијансирање
  • Едноставно нанесување и брусење
  • Можност за дополнителна заштита со HYDROSOL Polyurethane 2K

Придобивки за инвеститорот/изведувачот

  • Можност за изработка на техниката microtopping
  • Ценовно прифатлив систем каде не употребуваме плочки
  • Едноставен за одржување
  • Подготвен за изработка
  • Брза подоцнежна обработка