следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Hidrozol надворешен аголен елемент
 
 
 
 

Hidrozol надворешен аголен елемент

 

Надворешен аголен елемент

Се употребува за армирање на еластичната хидроизолациска маса HIDROZOL ELASTIK. Еластичен надворешен аголен елемент, за дихтување на споевите и дилатациските фуги на аглите.

Својства
  • за надворешен агол од 270 0;
  • еластичен;
  • добра температурна постојаност;
  • отпорен на алкални и кисели раствори и раствори од соли, масла;
  • за надворешна и внатрешна употреба.