следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Hidrozol манжетна
 
 
 
 

Hidrozol манжетна

 

Манжетна

Манжетна за армирање на еластичната хидроизолациска маса HIDROZOL ELASTIK. Еластичната манжетна се употребува за дихтување на инсталациски приклучоци и одводи.

Својства
  • голема манжетна: ширина / должина: 350 / 350 mm; мала манжетна: ширина / должина: 120 / 120 mm;
  • добра температурна постојаност;
  • отпорен на алкални и кисели раствори и раствори од соли, масла;
  • за надворешна и внатрешна употреба.