следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Fini omet
 
 
 
 

Fini omet

 

Декоративен малтер со гранулација 1.0

Fini omet е наменет за фино израмнување или измазнување на минерални фасадни и внатрешни ѕидни површини. Малтерот може да се користи и како завршен малтер, кој на внатрешните ѕидни површини се употребува како завршен малтер, кој може да се бои или дополнително да се хидрофобира со(Jubosil hydrophob).

Погоден е за користење при решавање на влажни ѕидови со системот Jubosan.

Својства

  • висока водоодбивност;
  • квалитетна подлога за вградување на сите видови тенкослојни завршни декоративни малтери;
  • бела боја.