следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Bavalit
 
 
 
 

Bavalit

 

Декоративен малтер

Bavalit е двокомпонентен минерален малтер наменет е за декоративна заштита на фасадни и внатрешни ѕидни површини. Се употребува заедно со Akril emulzijа (компонента Б). Нанесениот малтер го карактеризира браздеста површина, слична на дабова кора.

Својства
  • висока цврстина;
  • добро пареопропусен и водоодбивен;
  • отпорен на атмосферски влијанија;
  • дополнителна заштита од алги и мувла.
  • бел; површината може да се пребои со фасадната боја Revitalcolor AG или Revitalcolorsilicate.