следете не:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Gips Imobilia Design
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Share on Facebook
 
 
 
Share on Twitter
 
 
 
Share on Google Plus
 
 
 
Share on Pinterest
 
 
 
 
 
 
Acrylcolor
 
 
 
 

Acrylcolor

 

Акрилна фасадна боја

Acrylcolor е еколошка боја, направена врз база на водена дисперзија на полимерни врзива. Бојата е погодна за боење на цврсти фино малтерисани или фино измазнети фасадни површини и во пракса најчесто се употребува како за станбени куќи, така и за поголеми објекти.

Својства

- многу водоодбивна;
- добро покривна;
- отпорна на атмосферски влијанија;
- едноставна за нанесување.